台战机清晨紧急起飞模拟制敌空袭:lol下注网站-官网首页

S10决赛   S10决赛

   Ta obrazec lahko uporabite za prijavo neželenega učinka, ki se vam je pojavil med uporabo kakšnega izdelka družbe AstraZeneca.

   Zakonsko smo obvezani zbirati poročila o neželenih učinkih in jih, če je potrebno, posredovati pristojnim zdravstvenim organom. V ta namen bodo vaši osebni podatki, ki bi lahko bili uporabljeni za identifikacijo, ob vnosu v našo podatkovno bazo neželenih učinkov dodani kot psevdonim v skladu z zakonskimi določili.

   Če se vam je pojavil neželen učinek ali menite, da imate nek neželen učinek, se morate posvetovati z zdravstvenim delavcem.

   Neželen učinek je pojav neželenega zdravstvenega stanja ali poslabšanje že obstoječega zdravstvenega stanja med izpostavljenostjo ali po izpostavljenosti farmacevtskemu izdelku, ne glede na to, ali je takšen pojav ali poslabšanje ocenjeno kot vzročno povezano z izdelkom ali ne. Neželeno zdravstveno stanje je lahko simptom (npr. slabost v želodcu, bolečina v prsih), znak (npr. hitro bitje srca, povečanje jeter) ali nenormalen izvid preiskave (npr. laboratorijskih izvidov, elektrokardiograma). Dodajte še druge podatke, ki jih zbiramo - npr. preveliko odmerjanje, medsebojno delovanje itn.

   
     LOL下注网站81951413062066
     baiduxml LOLS10竞猜官网